José Bordalás: "Vinc a recuperar l'ADN que sempre ha definit el València CF"

El tècnic alacantí ha explicat que no tem que el club venda jugadors i que s'adaptarà a les necessitats econòmiques del club de cara a la pròxima temporada

El nou entrenador del València CF, José Bordalás
El nou entrenador del València CF, José Bordalás

José Bordalás es farà càrrec durant els pròxims dos anys de la banqueta del València CF. El tècnic alacantí ha sigut presentat aquest matí a Mestalla.

Allà l'ha emparat el president, Anil Murthy, que ha assegurat que des d'aquest moment, han fet un pas endavant cap a un futur millor. Això sí, sempre tenint en compte unes realitats econòmiques "similars a les de la temporada anterior".

No obstant això, Bordalás ha sigut clar i ha explicat que sap al projecte al qual ve, i que treballaran amb eixes realitats perquè l'aficionat isca orgullós i satisfet de Mestalla cada partit; i perquè el València recupere l'ADN que sempre l'ha definit i torne a estar en el lloc en la Lliga espanyola que sempre ha d'estar.

El nou entrenador del València no ha detallat amb quins jugadors podrà o no comptar la pròxima temporada, però ja ha deixat clar que n'hi ha alguns que li han comunicat que continuaran "siga com siga".

No obstant això, Bordalás és conscient que cap la possibilitat que el club haja de vendre "per necessitat, perquè l'economia així ho requereix" i que ho contrarrestaran treballant per a "incorporar jugadors que vinguen amb il·lusió i que siguen competitius".

També et pot interessar

stats