José Bordalás: "Hem superat les expectatives"

El tècnic del València ha atés les càmeres d'À Punt Mèdia

Entrevista completa al tècnic del València CF, José Bordalás

El València CF afronta aquest dissabte el partit més important de la temporada, tota una final de la Copa del Rei contra el Reial Betis i el Sevilla.

Però abans, un equip d'À Punt Mèdia ha pogut entrevistar el seu tècnic, José Bordalás, que ha analitzat la situació del club i com arriba al duel.

Bordalás ha assegurat que només el fet d'arribar a la final ja supera totes les expectatives posades en la temporada. "Hem aconseguit estar en una final quan ningú s'ho esperava", ha dit. De fet, aclareix que al principi de la campanya no era una prioritat la Copa del Rei, sinó millorar el resultat de les temporades anteriors. No obstant això, ara guanyar la Copa és una obligació pel fet de tindre un títol disponible i pel que suposaria per al club jugar competició europea la temporada vinent.

Pel que fa als embolics que hi ha al voltant del club, com el polèmic repartiment de les entrades o la construcció del Nou Mestalla, Bordalás assegura que no afectarà els jugadors, ja que "són professionals i estan aïllats de tot això".

Finalment, sobre el seu futur en l'equip, Bordalás ha dit que creu que no afectarà el fet de continuar al capdavant de la banqueta valencianista, però que tampoc és una cosa que el preocupe especialment.

També et pot interessar

stats