José Bordalás: "No puc entrar en conflicte, respecte a tot el món"

Desenes d'aficionats s'han concentrat a la porta de l'hotel per a donar suport a l'exentrenador valencianista

José Bordalás s'acomiada

L'exentrenador del València, José Bordalás, ha fet una roda de premsa de comiat dies després d'haver quedat destituït. Un acte que havia creat molta expectació pel que podria haver dit Bordalás, però que ha sigut suau i descafeïnat.

Bordalás s'ha limitat a donar les gràcies a l'afició, al club i, també, a la directiva i al propietari. L'alacantí no ha fet sang d'una decisió que, això sí, ha considerat inesperada. I tot, com ha dit ell, perquè no anava a "entrar en conflicte" i perquè respectava a tot el món en aquesta institució.

El tècnic s'ha volgut comparar inclús amb Rafa Nadal. "Si no es queixa de res, no m'he de queixar jo", ha dit.

El que sí que ha repetit en moltles ocasions és que porta al club i a l'afició en el cor i que li hauria agradat "continuar en el càrrec", almenys l'any que li quedava de contracte.

Afició amb la qual s'ha acomiadat en persona en acabar la roda de premsa. El tècnic alacantí ha eixit a la porta de l'hotel on es feia per saludar-los i fer-se fotos amb ells. Desenes d'aficionats que han marcat la roda de premsa perquè, des de fora de l'hotel, es podien sentir els càntics contra la directiva i en favor del mateix Bordalás.

Allí molts d'ells portaven bufandes del València i pancartes contra Meriton i contra Peter Lim, propietari del club, de qui Bordalás només ha dit que ha tingut un comportament correcte amb ell. També sobre Anil, ja expresident del club, de qui ha expressat que es tenen un gran respecte mutu i que no s'ha sentit menystingut per ell, ni que tampoc s'ho ha deixat fer mai.

Soler i Gayà són patrimoni del València

L'exentrenador del València també ha tingut bones paraules cap a Carlos Soler i José Gayà. D'ells ha dit que són "superjugadors", patrimoni del club i que haurien de quedar-se en el club. No obstant això, entén que han de ser ells qui decidisquen sobre aquesta situació.

També et pot interessar