José Bordalás: "No em sent el blanc fàcil, soc el comodí"

El tècnic del València assegura que és molt fàcil criticar el seu joc quan perd

El tècnic del València, José Bordalás
El tècnic del València, José Bordalás

Amb pràcticament res en joc en la Lliga a falta de tres jornades per a finalitzar la campanya regular, el tècnic del València, José Bordalás, ha parlat en la roda de premsa prèvia al partit contra el Betis d'aquest dimarts i ha sigut molt clar respecte de les crítiques que arriben des de diversos sectors cap a la seua figura.

Bordalás assegura que no sent el blanc fàcil de les crítiques, sinó el comodí, ja que no es parla del seu joc quan es guanyen partits, però que és molt fàcil criticar-lo quan es perd. L'alacantí ha matisat que aquestes persones no s'atreveixen a criticar el València CF perquè és una gran institució, però sí que ho fan de manera més fàcil amb ell.

L'entrenador del València també ha demanat respecte a les decisions arbitrals. "Volem que no ens donen, però també que no ens resten", ha dit. No obstant això, Bordalás també ha reconegut que aquest València no és el d'altres anys quan Mestalla es convertia en un estadi difícil de guanyar i on, enguany, altres equips han donat batalla i han aconseguit punts que en altres ocasions no se'ls escapaven.

Jugadors "nivell València"

Un dels principals temes que ha centrat la roda de premsa és la confecció de la plantilla amb vista a la pròxima temporada. En aquest sentit, hi ha diversos temes en la taula. El primer és Hugo Duro. El València té fins a final d'aquesta setmana per decidir-se sobre l'opció de compra del madrileny, però, segons ha dit Bordalás, a ell encara no l'han consultat sobre si s'hi ha de quedar o no.

Bordalás ha dit que intentaran millorar la plantilla amb jugadors "nivell València" que els ajuden a fer un pas avant, no obstant això, ha sigut realista i ha assegurat que no busquen jugadors de la talla del "Kily González, Albelda o Pellegrino" que van marcar una època en el club de Mestalla. "No soc tan exigent com em pinten", ha matisat.

També et pot interessar

stats