José Antonio Pérez: "El València CF només podrà ser sostenible si Peter Lim no està ací"

El president de Llibertat VCF ha estat en 'Les notícies del matí' d'À Punt Mèdia

El president de Llibertat VCF, José Antonio Pérez / Les notícies del matí

Després de la massiva manifestació de dissabte als voltants del Mestalla en què el valencianisme va tornar a protestar contra la propietat del club, el president d'una de les associacions convocants, José Antonio Pérez de Llibertat VCF, ha estat en Les notícies del matí per a parlar d'aquest tema.

Així, Pérez ha explicat que, tot i que la manifestació va ser molt visible, continuaran denunciant tot el que està passant en els pròxims partits. “Érem més de 20.000 persones amb el partit començat. Es va demostrar la força i voluntat del valencianisme, el futur del València CF només podrà ser sostenible si Peter Lim no està ací”, ha dit.

A més, una de les principals reivindicacions que demana Pérez és que els polítics s'impliquen en el tema. De fet, ha dit que vol que el president de la Generalitat, Ximo Puig, intervinga directament en el fet d'intentar arribar a un acord amb Peter Lim perquè venga el club. “És un problema social, però els polítics no s'han assentat a una taula amb Peter Lim”, ha matisat.

Respecte de la situació esportiva del València CF, José Antonio Pérez, ha assegurat que el fet que el club baixara a Segona Divisió implicaria que el risc de desaparició per la impossibilitat de fer front a pagaments seria encara major.

Finalment, sobre el nou estadi de Mestalla, Pérez ha sigut categòric, ja que considera que a Peter Lim no li interessa finalitzar-lo i que només ha mogut fitxa perquè el club ha rebut diners del fons CVC que han d'estar destinats, per contracte, a infraestructures.

També et pot interessar

stats