La jornada només somriu a Villarreal B i At. Llevant

El Castelló, l'Hèrcules i el Mestalla perden els partits.

El Castelló perd 2-1 amb el CD Ebre
El Castelló perd 2-1 amb el CD Ebre
À Punt Esports
À Punt Esports @apuntesports
Olegari Gonzalo
15 de desembre 2019 - 22:36

Jornada gris per als equips valencians de Segona B. Negra si no haguera sigut per les victòries del Villarreal B i l'Atlètic Llevant, molt importants, per diferents motius, per als dos equips. L'Hèrcules, el Castelló i el Mestalla han perdut. Els alacantins han tornat a caure al Rico Pérez sense beneficiar-se de la presència de Vicente Mir, nou entrenador de l'equip. El Castelló ha perdut el liderat en favor del Sabadell i el Mestalla s'ha deixat almenys un punt en encaixar un gol al minut 90.

La jornada tampoc ha sigut propícia per a l'Oriola i La Nucia. Ambdós han perdut, el primer a casa i l'altre a domicili. Uns, com ara el Castelló, que torna a deixar de ser líder i altres, com l'Hèrcules i l’Oriola, que no ixen del pou dels llocs de descens, tenen poc que agrair a aquesta 17 jornada del grup tercer de Segona B.

El Castelló ha perdut el liderat

El Castelló ha perdut 2-1 amb el CD Ebre. El gol de César Díaz al minut 44 només ha servit per a continuar augmentant el seu compte de gols com a pitxitxi. Ja en suma nou. Però no per a donar la victòria al seu equip. El Mestalla ha perdut 4-3 en casa de l'Andorra. Una derrota que fa molt de mal perquè els valencianistes se n'anaven al descans amb un 0-2 a favor. A la segona part, empatats a tres, la mala sort ha volgut que l'Andorra haja fet el quart, el de la victòria, en l'últim minut. Un punt ja era un mal resultat per a un equip que havia tingut el triomf a la mà, però perdre els tres en l' última jugada ha sigut un drama.

La situació és delicada per a l'Oriola que ha caigut en el seu camp amb el filial de l'Espanyol per 1-3. Els periquitos ja són tercers en la classificació, molt prop del Castelló. L'Oriola, amb només 12 punts, és penúltim. Comparteix una situació dramàtica amb l'Hèrcules. Els alacantins ocupen la dihuitena posició amb 13 punts. En aquesta jornada han perdut 1-2 al Rico Pérez amb el Badalona. Vicente Mir, nou entrenador, s'ha estrenat amb derrota. La Nucia, just enmig de la taula, en la desena posició, ha perdut 3-1 amb el Barcelona B.

El Villarreal B remunta un gol en el minut 4

La jornada només se salva per les victòries del Villarreal B per 3-1 amb l'Ejea. Els gols de Diego Collado, Ramón i Edu han servit per remuntar un partit que ha començat malament, amb un gol de l'Ejea al minut 4 . Remuntada grogueta que aporta valor al triomf. El Villarreal feia tres jornades que no guanyava i és huité en la lliga amb 26 punts. L'Atlètic Llevant ha derrotat el Nàstic 1-0 i ix de la posició de play-off de descens. Aquest era un duel molt important perquè els dos equips estaven igualats i ara és el Nàstic el que ocupa la posició que la jornada passada tenia el club granota.

.

També et pot interessar

stats