Jornada negra per als equips valencians de Segona B

Cinc equips valencians, tret de l'Ontinyent, han perdut o han empatat els seus partits. L'Hèrcules, que va jugar dissabte, sí que ha guanyat el Cornellà per 0-1

El Castelló ha empatat 1-1 amb el Terol i és penúltim en la classificació
El Castelló ha empatat 1-1 amb el Terol i és penúltim en la classificació

La conseqüència del diumenge negre dels equips valencians a Segona B ha sigut que el filial del Villareal ha perdut el lideratge de la classificació. El gol aconseguit per Rubén Mesa al minut 71 ha servit per a sumar un punt en el camp del Sabadell i, fins i tot, per a evitar la derrota, perquè els arlequinats anaven guanyant per la mínima gràcies a un gol de Pedro Capó. No obstant això, l'empat fa que els groguets deixen el lideratge de la classificació a l'Atlètic Balears, que es col·loca amb 46 punts. El Villarreal es queda amb 45 i és segon.

                     

L'Hèrcules, que va jugar dissabte, no s'ha vist afectat pels mals resultats dels altres equips valencians, ja que ha aconseguit una valuosa victòria al Rico Pérez contra el Cornellà. Un gol de Chechu a la primera part ha avançat els herculans, que ho han passat malament els últims minuts del partit demanant desesperadament l'hora. L'angoixa ha pagat la pena, perquè els tres punts de l'Hèrcules el col·loquen quart, en els llocs que donen dret als play-offs d'ascens. 

  

L'Ontinyent ha sigut una de les excepcions i ha guanyat 0-1 el filial del Girona

Una excepció també aquest diumenge de derrotes valencianes ha sigut el 0-1 que ha aconseguit fora de casa l'Ontinyent. Els de la Vall d'Albaida han marcat al minut 83 a casa del Peralada, el filial del Girona. Tres punts amb gust de glòria i que plasmen el bon moment per què travessa l'equip després d'haver superat la crisi econòmica i esportiva que va patir fa un parell de mesos. L'Ontiyent ha aconseguit en poques setmanes eixir dels llocs de descens, cosa que diu molt d'una plantilla esforçada i treballadora, que no es mereixia el patiment amb què ha començat l'any.

  

Derrotes de València Mestalla, l’Alcoià i l’Atlètic Llevant

  

El València Mestalla s'afona una setmana més en l'última posició després de perdre  amb el Badalona per 1 a 0. Un gol de Chaco al minut 60 ha sigut fatal per als blancs. Penúltim és el Castelló, com el Mestalla –amb 24 punts–, que ha desaprofitat una bona ocasió per a sumar punts amb el Terol, una de les plantilles més fluixes de Segona B. Al Castàlia, en un partit transmés per la televisió d'À Punt, els orelluts han vist escapar-se un partit que es presentava bé amb el gol a la primera part de Cárcoba. A la segona, el Terol ha empatat i el Castelló ja ha sigut incapaç de respondre. 

  

El Lleida Esportiu, segon, ha guanyat 2-0 l'Atlètic Llevant amb gols de Musa i Pedro i l'Alcoià ha caigut al Collao amb el CD Ebre amb un gol matiner dels visitants que l'equip local no ha sabut, o no ha pogut, remuntar. Aquests dos equips no fan sinó confirmar el que no ha sigut, en termes generals, una bona jornada per als equips valencians.

També et pot interessar

stats