Jorge Molina remata al València en el minut 88 (2-1)

El València tanca el 2020 amb una nova derrota, la setena de la temporada en 16 jornades de Lliga.

L'equip celebra el gol de Gameiro en la primera part
L'equip celebra el gol de Gameiro en la primera part / Miguel Ángel Molina (Efe)

Un gol de l'alcoià Jorge Molina culmina la remuntada del Granada. El València tanca el 2020 amb una nova derrota, la setena de la temporada en 16 jornades de Lliga. El partit ha començat malament i ha acabat pitjor. En el minut 14, Kenedy xuta des de la frontal i marca un gran gol. Però des de la sala VOR, lloc on controlen el VAR, criden Cordero Vega perquè hi vaja, perquè ha passat alguna cosa en l'inici de la jugada que ha de revisar. Una falta de Fournier a Jason que ha sigut suficient per anul·lar el gol.

A la contra, així ha decidit Javi Gracia guanyar o intentar-ho, i Gameiro supera per velocitat el seu defensa i xuta contra el porter. Guedes en remata de cap el rebuig. I ací s'acaba el perill, s'acaba per ara. El Granada estava avisat, però la respota local la trobem, una altra vegada, en la cama esquerra de Kenedy i Jaume la rebutja amb els punys.

Al minut 35, Esquerdo recupera el baló en la frontal de l'àrea pròpia i l'equip ix embogit cap al camp contrari, com una estampida de búfals en direcció cap a la porteria de Rui Silva. La pilota circula ràpidament de la frontal a la banda esquerra, des d'on centra Txérixev. Gameiro remata en l'àrea xicoteta i fa el 0 a 1 amb un contracolp efectiu.

L'empat ha arribat en el temps afegit de la primera part. És una falta en la frontal que xutarà Kenedy. Però la xuta malament i es desvia. I un llançament roí rebota finalment en la cama de Gameiro i d'ací, dins de la porteria. El València ha marcat el gol de l'empat.

Cap partit sense una errada de Diakhaby, que ha tardat 63 minuts a regalar el baló a Luis Suárez. El colombià té la primera gran oportunitat de la segona meitat i la següent és el xut de Foulquier que toca Jaume i pega al pal.

El València es queda amb 10 quan falten 20 minuts per al final. Jason veu la segona groga i es queda amb 9 quan en falten 18. Dues expulsions en dos minuts amb la roja a Guedes per protestar. I després, hi ha hagut la tercera expulsió del duel, el local Domingos Duarte. Són 10 contra 9.

En el desgavell del final del partit, marca el Granada quan faltaven dos minuts. Però la rematada de cap de Jorge Molina en el 88 ha sigut imparable. El 2 a 1. El final de la batalla porta la derrota del València. L'equip ha volgut i no ha pogut. Resignació.