Jorge López ja està a casa

L'exfutbolista del València i el Vila-real i col·laborador d'À Punt ha fugit d'Ucraïna després de la invasió russa

Jorge López ja està a casa
À Punt Esports
À Punt Esports @apuntesports
24 de febrer 2022 - 18:20 Actualitzat: 27 de febrer 2022 - 17:35

La invasió d'Ucraïna per Rússia també ha sacsat el món de l'esport: diversos espanyols vinculats al món de l'esport residents a Ucraïna s'han vist afectats pel conflicte. Un d'ells és l'exfutbolista del València i el Vila-real i col·laborador d'À Punt Jorge López, que actualment ocupa el càrrec de director de l'acadèmia del FK Kryvbas. Aquest dissabte l'exjugador ha arribat a Espanya després de fugir d'Ucraïna per la invasió russa i ara ja està a casa.

À Punt ha pogut contactar amb ell, que viu a la ciutat de Kriví Rih, perquè ens conte com està vivint aquesta situació. Jorge López explica que ara mateix no es pot eixir del país perquè les fronteres estan col·lapsades, amb molta gent que vol anar-se'n i les gasolineres no tenen subministrament. "La situació és complicada. Me'n vull anar cap a una frontera, però no em vull quedar a la carretera, perquè ara mateix és més problemàtic quedar-te tirat que estar a casa", ha dit.

L'exfutbolista assegura que es troba bé i que hi ha normalitat al carrer, encara que es recomana no eixir. Però, reconeix que la incertesa per no saber com evolucionarà l'assumpte —perquè desconeix fins on és capaç d'arribar Putin—, li genera por. "Toca esperar i resar perquè no passe res, perquè aquest home està com una cabra", ha conclòs.

Zotko s'allistarà en l'exèrcit ucraïnés

L'exjugador del València Mestalla i de l'Elx, Ivan Zotko, juga en l'actualitat en el Kryvbas d'Ucraïna i va assegurar anit en el programa 'Línia de fons' de la ràdio d'À Punt Mèdia no tindre por per l'operació militar a gran escala de Rússia contra el seu país.

"La meua família està a 500 quilòmetres, prop de Rússia, aniré a buscar-los per a estar amb ells", va dir Zotko, que explica que "la gent i tots els ucraïnesos no ens quedarem a casa, perquè Ucraïna és la nostra casa i la defendrem".

També et pot interessar

stats