Jorge Almirón: "Hem fet una setmana molt bona i arribem molt bé al partit"

L'entrenador de l'Elx s'ha mostrar molt satisfet amb el treball realitzat pel seu equip durant la setmana.

Jorge Almirón, a la banqueta de l'Elx del Martínez Valero
Jorge Almirón, a la banqueta de l'Elx del Martínez Valero / À Punt Esports

L'entrenador de l'Elx, Jorge Almirón, s'ha mostrar molt satisfet amb el treball realitzat pel seu equip durant la setmana. "Els meus jugadors arriben molt bé al partit, han fet molts bons entrenaments i estan creixent i guanyant en intensitat", ha explicat l'argentí. "Hem treballat durant tota la setmana la possessió, ja que és un aspecte a què ens haurem d'enfrontar este diumenge", ha afegit.

L'Elx recupera Emiliano Rigoni després d'un mes de lesió i Koné després d'haver superat la grip. Acudirà al partit amb l'única absència del davanter argentí Lucas Boyé, que està sancionat. La resta de jugadors estan disponibles i, amb la infermeria buida, Almirón espere poder consolidar un onze inicial en els pròxims partits, ja que fins ara no ha repetit equip mai. "És millor tindre continuïtat que haver de fer rotacions, però hem anat adaptant-nos a les circumstàncies", ha dit.

"Possiblement de cada deu partits, ells ens guanyen nou, però potser el partit de diumenge puga ser el nostre", ha conclòs.

També et pot interessar