Joaquín Buitrago, nou president de l'Elx

L'Elx ha fet canvis en el consell d'administració.

Joaquín Buitrago substitueix Diego García en la presidència de l'Elx
Joaquín Buitrago substitueix Diego García en la presidència de l'Elx

L'Elx ha fet canvis en el Consell d'Administració. Joaquín Buitrago és el nou president, que substitueix Diego García en el càrrec. Buitrago, home de confiança de l'accionista majoritari, José Sepulcre, ha dit que vol un Elx gran i tornar prompte a la Primera Divisió.

La junta general extraordinària d'accionistes ha servit per a fer efectiu el relleu en el consell d'administració. És un nou cicle en el qual controla totes les estructures del club l'accionista majoritari, l'empresari José Sepulcre.

Joaquín Buitrago és el nou president, home de confiança de Sepulcre. Ha afirmat que treballaran per a fer-ho el millor possible, il·lusionar l'afició i aconseguir l'objectiu, que és el tornar en breu a la Primera Divisió.

Entre els nous consellers que han nomenat figura la directora general de l'Elx, Patricia Rodríguez. Diego García deixa la presidència després de tres anys i mig en el càrrec. Ha dit que es van trobar un club que estava en l'UCI, amb un deute de 43 milions d'euros i una amenaça de liquidació. Ara deixen una entitat amb un futur millor i una rebaixa del deute del 80%.

També et pot interessar

stats