Joan Ribó a Meriton: "El temps s'acaba"

L'alcalde ha recordat al València CF que "el temps passa i s'han de complir els terminis de l'ATE".

VÍDEO | Joan Ribó a Meriton: "El temps s'acaba"

Tot i que els terminis legals s'esgoten, el València continua sense contactar formalment amb l'Ajuntament per les obres de construcció del nou estadi. Així ho ha assegurat l'alcalde de València, Joan Ribó, als micròfons d'À Punt. "La situació actual, desgraciadament, és la mateixa. No hi ha hagut cap contacte formal", afirma el responsable municipal. Segons l'actuació territorial estratègica (ATE) del València aprovada el 2015, el nou estadi valencianista hauria d'estar acabat el 2025. En aquesta data també haurien d'estar entregades les vivendes que s'han de construir on ara està el Mestalla. Però per contra, les obres de l'estadi continuen paralitzades des de 2011, una situació que l'Ajuntament de València ja ha denunciat públicament en diverses ocasions sense rebre resposta de Meriton.

Les autoritats són conscients del respecte que mereix el València CF a la ciutat, però si el club no compleix i no es prorroga l'ATE, haurà de pagar una sanció: prop de vint milions per la garantia definitiva i l'import de les zones esportives que havien de construir al voltant de l'estadi.

A la pregunta directa de si enviaran un ultimàtum al València, Ribó, en la seua visita als estudis d'À Punt, ha explicat que encara no s'ha produït però "ho hem estat parlant, el temps s'acaba i, per tant, els ho haurem de dir oficialment".

També et pot interessar