Joan Ribó: "Des de l'alcaldia suportem les paraules de Borja Sanjuán estoicament"

El regidor socialista va assegurar que Ribó defensava els interessos de Meriton i no de la ciutat

L'alcalde de València, Joan Ribó
L'alcalde de València, Joan Ribó

La construcció del nou Mestalla continua sent un problema a solucionar a la ciutat de València. Un tema que donaria per a un fulletó i que cada vegada es complica més i més.

Ara, quan ja semblava que podria estar tot clar perquè comencara a construir-se a l'octubre, sembla que hi ha problemes respecte de l'Actuació Territorial Estratègica (ATE), ja que, segons ha dit l'alcalde de València, Joan Ribó, si aquesta es dona per finalitzada, el projecte presentat no tindria validesa i s'hauria de modificar, amb tots els retards que això implicaria.

En aquest sentit, Ribó, que ha estat a Les notícies del matí de la ràdio d'À Punt Mèdia, ha explicat que en aquests moments, tot depén de la Generalitat, ja que són ells els qui han de determinar la finalització o no de l'ATE. "Canviar la base jurídica d'una planificació a una altra no es fa en tres dies, implicarà retards", ha matisat.

Arran de les declaracions aquest dilluns de Ribó, el regidor socialista a l'Ajuntament, Borja Sanjuán, i el vicealcalde Sergi Campillo van tindre una discussió en les xarxes socials en què el primer acusava Ribó de defensar els interessos de Meriton i no de la ciutat i que hi ha responsables polítics que li compren la versió al màxim accionista del València CF.

Així, l'alcalde de València no ha dubtat en contestar que aquestes "no són unes declaracions molt afortunades". "Ell vol col·locar-me en una posició que no és, la meua única voluntat és acabar l'estadi segons els termes pactats en l'ATE", assegurava. "De vegades, algunes persones tenen aquestes eixides i, des de l'alcaldia les hem de suportar estoicament", ha sentenciat Ribó.

També et pot interessar

stats