Jesús Muñoz dirigirà l'Elx en l'estrena en la Lliga

Jorge Almirón no podra seure a la banqueta del Martínez Valero en l'estrena en Primera contra la Reial Societat.

Jesús Muñoz dirigirà l'Elx en l'estrena en la Lliga
Jesús Muñoz dirigirà l'Elx en l'estrena en la Lliga

Nou esglai per a l'Elx. El segon entrenador del conjunt franjaverd haurà de seure a la banqueta en el debut de Lliga contra la Reial Societat, tot i no ser presentat.

Podia passar i ha passat. La burocràcia en la UEFA va a poc a poc i en el cas Almirón s'ha demostrat. El tècnic argentí no estava inscrit en la Lliga de Futbol Professional. La documentació enviada pel club il·licità va arribar a la Federació Espanyola de futbol el dia 15 i la tramitació amb el vistiplau arribà a la UEFA massa tard. En l'orde del dia de la reunió del dia 17 no es tractà el tema Almirón. S'havia d'esperar a la pròxima reunió.

El club informà mitjançant un comunicat que fins al dimarts 29 de setembre no s'anaven a avaluar els antecedents del tècnic argentí i, per tant, la tramitació no arribaria per al primer partit de la competició espanyola.

Que s'estudie dimarts que ve no vol dir que s'autoritze la tramitació de la seua llicència federativa. El que sí que està clar és que s'estudiarà i que Almirón podria seure a Ipurua contra l'Eibar en la quarta jornada si ho autoritza la UEFA.

També et pot interessar

stats