Jenni Hermoso, diferencial en l'última prova abans del Mundial (3-0)

Debut com a titular de la il·licitana del València Asun Martínez i la capitana Ivana Andrés, l'altra valenciana en l'onze a Can Misses

Alba Redondo celebra el tercer gol d'Espanya

La selecció espanyola s'emplaça al Mundial de l'estiu que ve, a Austràlia i Nova Zelanda, amb bones sensacions després de l'última finestra d'amistosos, en què dijous va superar Noruega i aquest dimarts ha fet el mateix contra la Xina.

Amb la divisió interna per les desavinences entre algunes jugadores i el seleccionador Jorge Vilda, Jenni Hermoso ha pres els galons. Sense gol, però hui exercint de triple assistent.

La davantera del Pachuca ha oferit en la primera part opcions ofensives a Athenea del Castillo, Olga Carmona i Esther González. Però no ha sigut fins un minut abans del descans quan una nova genialitat de Jenni en l'origen de la jugada ha propiciat el gol de Tere Abelleira.

El descans no ha variat el guió. Domini d'Espanya i contraatacs de les xineses, que haurien pogut marcar en diverses ocasions, però la canària Misa Rodríguez ho ha impedit.

L'amenaça xinesa ha sigut contestada amb el 2-0, d'Athenea després d'una nova assistència de Jenni a Esther, el rebuig per a la del Madrid, que en acció individual ha resolt amb qualitat.

Novament Hermoso, en la gènesi del 3-0, amb un córner perfecte que la granota Alba Redondo, màxima golejadora de la Lliga amb 23 gols i que acabava d'entrar al camp, ha cabotejat a la xarxa.