Javier Tebas parla de la crisi del València

El president de la Lliga ha lloat la figura de Peter Lim.

El president de la Lliga, Javier Tebas

“Sembla que se'ns ha oblidat que Peter Lim, sense ser valencià, va vindre per a evitar un concurs de creditors o fins i tot la desaparició del València. Des d'aleshores té tot el meu respecte”. Amb estes paraules, Javier Tebas, president de la Lliga, ha lloat la figura del màxim accionista del València, Peter Lim, durant el transcurs d'una ponència al Paranimf de la Universitat Cardenal Herrera CEU.

El màxim mandatari de la Lliga ha mencionat els fitxatges de Mateu Alemany o Marcelino García Toral com a exemples dels encerts en la gestió de Meriton al capdavant dels de Mestalla i ha criticat el pols que va mantindre el tècnic asturià amb els directius del club.

Respecte a la crisi esportiva que viu l'equip de Javi Gracia, Javier Tebas creu que encara és prompte per a extraure conclusions perquè només s'han disputat 7 partits de lliga; i sobre la falta de reforços dels valencianistes ha recordat que grans clubs com el Barça i el Reial Madrid no s'han reforçat tampoc per culpa de la crisi de la Covid-19.

Sobre les conseqüències que puga tindre l'evolució de la pandèmia en els horaris dels partits o la presència de públic als estadis, el president de la Lliga ha assegurat que la prioritat és que la competició acabe siga com siga.

També et pot interessar

stats