Javier Solís sobre el conveni del nou Mestalla: "Hi ha un cert bloqueig polític"

El director corporatiu ha criticat la inactivitat de l'Ajuntament i de Sandra Gómez per la proximitat a les eleccions

El director corporatiu del València CF, Javier Solís
El director corporatiu del València CF, Javier Solís

El director corporatiu del València CF, Javier Solís, ha comparegut en roda de premsa per a explicar com està la situació amb el nou estadi de Mestalla i el conveni que no acaba de tancar-se entre l'Ajuntament i el club.

En aquest sentit, Solís ha mostrat la seua frustració pel fet que encara no estiga signat. Per això, ha culpat a la vicealcaldessa de València, Sandra Gómez, d'haver posat moltes traves i d'haver evitat que s'haja pogut arribar a un acord. "Sembla que no hi ha un marc per a la negociació i ha de ser el que ella va posar en el conveni, i això, no pot ser", ha dit.

El director corporatiu considera que Gómez està utilitzant l'estadi amb interessos partidistes; sabent que les eleccions estan molt pròximes, fet que genera "un cert bloqueig polític". "No demanem rebaixes, demanem que tinguen ganes de finalitzar l'estadi", ha matisat Solís.

A més, Javier Solís ha dit que compta amb el finançament necessari per a fer-ho, però ha tornat a manifestar que el que no tenen és llum verda.

"Seria neci dir que tenim la situació controlada"

Sobre la situació esportiva que pateix el club, Javier Solís, ha dit que no poden negar el moment en què es troba l'equip i la classificació en què està, a més, que seria poc prudent dir que tenen la situació controlada; no obstant això, ha aclarit que treballen per a revertir-la.

Solís ha sigut clar dient que l'any que ve, el València estarà en Primera Divisió; i que no pensen en una planificació de jugadors per a la pròxima temporada en Segona Divisió.

"No hi ha intenció de vendre ni de rebre ofertes"

Sobre el fet de si han rebut ofertes per a comprar el club, el director corporatiu ha sigut taxatiu a l'hora de dir que ni han rebut cap oferta per a comprar el club, ni hi ha intenció de rebre ofertes i, sobretot, que no hi ha intenció de vendre.

Sandra Gómez: "Mia han fet res per a desembossar aquest problema"

Des de l'Ajuntament de València, la resposta no s'ha fet esperar. La vicealcaldessa Sandra Gómez, ha assegurat que Meriton està obsessionada amb ella i amb criticar-la. De la mateixa manera, ha assegurat que el club no ha fet mai res per desembossar aquest problema.

Respecte del poliesportiu, assegura que té un cost que ells han d'assumir, ja que, "a Espanya, l'IVA es paga".

També et pot interessar

stats