Javier Pereira: "La situació no és crítica"

El nou entrenador del Llevant ha atés À Punt i ha assegurat que el 80% dels clubs on ha estat li han cridat per a tornar

Entrevista completa de Gustavo Clemente, presentador de 'Línia de fons', a Javier Pereira, entrenador del Llevant

El nou entrenador del Llevant, Javier Pereira, va demanar fa dotze anys una excedència en la Seguretat Social per a dedicar-se a allò que més li agrada, el futbol. "Els meus amics i familiars no ho van entendre, però al final un encerta o s'equivoca perquè pren decisions", diu Pereira en una entrevista en el programa Línia de fons de la ràdio d'À Punt.

Els entrenadors de futbol, admet, "són un compte arrere", però assegura que ell sempre ha intentat deixar alguna cosa en els llocs on ha treballat, així com permetre que el club evolucione durant la seua estada. "El 80% dels clubs on he estat m'han cridat per a tornar, i a la Xina no volien que me n'anara", ha explicat el tècnic.

"Entenc el futbol de moltes formes, però la meua idea és atacar de manera vertical", ens diu, perquè "amb atacs posicionals el factor sorpresa desapareix: la majoria dels gols s'aconsegueixen amb poques passades".

Li hem preguntat que envie un missatge a l'afició granota, i ell es mostra convençut de tirar la situació avant. "Soc un d'ells, i tot i que la situació no és crítica, és positiu que haja vingut una persona que coneix l'entorn i l'ADN de l'aficionat".

També et pot interessar

stats