Javi Pereira: "Els draps bruts es llaven a casa"

L'entrenador del Llevant confirma la baixa de Melero, Postigo, Mustafi, Roger i Campaña

L'entrenador del Llevant, Javier Pereira
L'entrenador del Llevant, Javier Pereira

El Llevant continua amb la ratxa negativa de resultats. A més, l'equip està afectat per uns altres assumptes extraesportius com ara l'incident de la dona de Campaña amb l'afició granota.

No obstant això, el seu entrenador, Javier Pereira, ha volgut reiterar el bon comportament del jugador amb ell i amb l'equip. L'extremeny ha assegurat en la roda de premsa prèvia al partit contra l'Atlètic de Madrid, que ara "és el moment d'estar units" i que si l'afició xiula contra Campaña "no només afectarà el jugador, sinó també la resta de l'equip". A més, Pereira ha recordat que aquest tema és també personal perquè ha transcorregut dins de l'àmbit familiar i que, per això, considera que "els draps bruts s'han de llavar a casa".

Respecte del partit contra l'Atlètic de Madrid, Pereira ha assegurat que són un conjunt "gran que competeix com un humil" i per a això caldrà que estiguen molt concentrats.

Un dels punts en contra que tindrà el tècnic granota són les baixes. De fet, perd fins a cinc jugadors per al partit; es tracta de Campaña, Melero, Mustafi, Postigo i Roger Martí.

També et pot interessar

stats