Javi Gracia s'acomiada del club i de l'afició a través d'un extens comunicat

L'exentrenador del València desitja el millor per al club de Mestalla, però lamenta que les circumstàncies que han envoltat l'equip durant la seua etapa mai hagen sigut "les més adequades per a treballar"

Javi Gracia, durant el seu últim partit com a entrenador del València CF
Javi Gracia, durant el seu últim partit com a entrenador del València CF / Efe

Javi Gracia ha dit adeu al club i a l'afició a través d'un comunicat en què ha repassat alguns aspectes que han caracteritzat la seua etapa com a entrenador del València CF. Etapa a la qual s'ha posat fi aquest dilluns després que el president Anil Murthy i el director esportiu, Miguel Ángel Corona, han pres la decisió de destituir-lo al capdavant del primer equip.

El tècnic navarrés ha començat la carta deixant clar que el club sempre tindrà el seu respecte i suport per al futur, tot i que "les circumstàncies que han envoltat l'equip mai han estat les més adequades per a treballar amb l'estabilitat ideal per al cos tècnic i els jugadors.

Comunicat Javi Gracia
Comunicat Javi Gracia

Gracia ha fet èmfasi que en aquesta tessitura "s'ha fet molt difícil aconseguir els objectius esportius" que es van fixar en el moment de signar el contracte amb el València CF, però que malgrat això "la professionalitat de la plantilla i de la resta de persones presents al vestidor és indiscutible". Aquest és el motiu pel qual Gracia diu anar-se'n orgullós, pel treball i l'esforç que ha vist dia rere dia en els entrenaments.

Per últim, Javi Gracia ha fet referència a l'afició, afirmant que "m''entristeix no haver pogut gaudir de Mestalla, del seu públic i de l'ambient especial que hi ha en aquest estadi, encara que vull agrair el suport que he sentit des de la distància, i en el dia a dia pel carrer, que sens dubte ens ha donat forces per a continuar avançant", per a concloure l'escrit amb un "GRÀCIES I AMUNT VALÈNCIA".

També et pot interessar

stats