Javi Gracia es queda tot i que va posar el seu càrrec a la disposició del club

Geoffrey Kondogbia ha comunicat al València CF una oferta de l'Atlètic de Madrid.

Javi Gracia durant el partit de la jornada 4 de lliga contra la Reial Societat
Javi Gracia durant el partit de la jornada 4 de lliga contra la Reial Societat / Javier Etxezarreta (EFE)
08 d'octubre 2020 - 14:46

Javi Gracia es queda, de moment. El navarrés ha fet un comunicat públic en el qual assegura que ha posat a la disposició del “propietari i del president” del club el seu càrrec. En el document especifica que quan va firmar pel club ja sabia que aquest experimentaria “una reconstrucció”, però que no s'imaginava que finalment hi haguera tantes eixides sense cap incorporació, a excepció dels jugadors cedits.

A més, l'entrenador valencianista explica que era conscient de les limitacions econòmiques de l'equip, però que el compromís adquirit pel club en les respectives entrades no s'ha produït. Aquest “debilitament” de la plantilla que dona a entendre Javi Gracia, creu que afectarà els “ambiciosos reptes” que li van plantejar quan va signar amb el club.

De la mateixa manera, Gracia també assegura que està “orgullós i extraordinàriament agraït pel suport” que li ha donat la plantilla en els últims dies; i ha aprofitat per a donar les gràcies per les “constants mostres d'afecte” que li estaven fent arribar els aficionats tant al carrer com en les xarxes socials.

Per això, i tot i que ha posat a la disposició del club el seu càrrec, creu que ara el seu “deure” és seguir entrenant aquest “meravellós equip” que és el que vol fer. “Faré els majors esforços possibles per a traure el màxim rendiment a aquesta plantilla i donar les màximes gràcies a tota l'afició”, ha sentenciat.

Kondogbia comunica al club una oferta de l'Atlètic de Madrid

Un que sí que pot fer les maletes en els pròxims dies és Geoffrey Kondogbia. El francés, nacionalitzat centreafricà, ha comunicat a l'entitat valencianista que ha rebut una oferta de l'Atlètic de Madrid, que estaria buscant un recanvi natural a l'eixida de Thomas Partey, de qui l'Arsenal va pagar la clàusula aquesta setmana.

El migcampista veuria amb bons ulls canviar d'aires. No obstant això, des del club remeten el jugador i l'Atlètic de Madrid a pagar la clàusula, fet que impediria qualsevol possibilitat del València CF de retindre’l.

En cas que es confirmara l'eixida de Kondogbia, seria un nou problema per a Gracia i per a una plantilla ja de per si molt minvada.

També et pot interessar

stats