Javi Calleja: "No aconseguir l'ascens seria un fracàs"

El madrileny ha sigut presentat com a nou entrenador granota

Javi Calleja: "No aconseguir l'ascens seria un fracàs"

El Llevant ha presentat aquest dimarts Javi Calleja. El club granota ha fitxat el madrileny per tal de redreçar el rumb d'un equip i tractar d'arribar a l'objectiu d'aconseguir l'ascens només un any després de baixar a Segona Divisió, i després d'una primera part de temporada decebedora amb Nafti a la banqueta.

Calleja ha assegurat que el Llevant "té l'exigència d'estar en Primera Divisió" però sobretot, ha dit que el fet de "no aconseguir l'ascens seria un fracàs".

El tècnic ha explicat que ha vist un equip amb sensacions molt positives i ha donat un missatge d'unitat per tal de poder assolir els objectius. El madrileny assegura que és la millor plantilla de la categoria i que no sent pressió per estar al Llevant, ja que en la seua professió han de saber conviure amb això.

Quico Catalán: "Seria una irresponsabilitat agafar la maleta i anar-me'n"

El president del Llevant, present en la roda de premsa, també ha parlat sobre els crits que ha rebut en els últims partits per la marxa del club. Catalán ha explicat que "seria una irresponsabilitat agafar la maleta i anar-se'n a casa i que el més lògic seria fer una transició lògica en cas que s'haguera de canviar de president".

"Quico sempre pensarà en l'estabilitat del club, per damunt meua sempre estarà la institució", ha finalitzat Catalán.

També et pot interessar

stats