Jaume Doménech: “No estem satisfets amb la temporada, no són xifres per a un gran club com el València”

En una entrevista en exclusiva per a À Punt Mèdia, el porter d’Almenara ha dit que no és diferent de qualsevol aficionat i que també pateix quan l’equip no està on ha d'estar

Sobre el cas Diakhaby, Doménech ha assegurat que no va sentir res, però que creu el seu company “al cent per cent”

Jaume Doménech

El porter del València Jaume Doménech ha admés en una entrevista en exclusiva amb À Punt Mèdia que no està satisfet amb la temporada que està fent l’equip, que actualment ocupa el lloc 13, només huit punts per damunt del descens. “No són xifres per a un gran club com el València. Soc valencià i valencianista; no soc diferent a qualsevol aficionat que també sofreix quan el seu equip no està on ha d’estar”, ha explicat.

 

Jaume també s’ha referit a la polèmica pel cas Diakhaby, que presumptament va rebre un insult racista per part del jugador del Cadis Juan Cala. “No vaig sentir res perquè estava agafant la pilota, però al meu company me’l crec al cent per cent”, ha assegurat.

 

La lesió de Cillessen, que aquesta temporada a penes li ha permés jugar, ha fet que Jaume siga el porter titular del València en bona part dels partits. Tot i això, els dubtes sobre la seua vàlua no s’han esvaït i les crítiques cap a ell s’han convertit en habituals. “Accepte les crítiques, però els insults i les faltes de respecte són intolerables”, ha reivindicat.

Respecte a la situació del club i la gestió de Meriton, Jaume ha volgut eixir al pas. "Al vestidor només ens centrem la part esportiva, en tenim prou amb això".

També et pot interessar

stats