Jaume Domènech renova una temporada més amb el València CF

El porter d'Almenara estarà en el club de Mestalla fins al 2025

El porter del València CF, Jaume Domènech
El porter del València CF, Jaume Domènech

Nova renovació en el València CF. Aquesta vegada ha sigut la de Jaume Domènech. El porter d'Almenara, que tenia contracte fins a juny del 2024, prorrogat pel club de Mestalla després de la greu lesió en el genoll en setembre del 2022, ampliarà la vinculació amb el club fins al 2025.

Una renovació que es dona pel seu estat de forma. Tot i que no ha participat en la majoria dels partits de la temporada per ser Mamardashvili el porter titular, el fet que estiga disponible per a jugar en cas de necessitat facilita aquesta renovació.

Domènech, a més, podria quedar-se com a primer porter la pròxima temporada en cas que el georgià abandone el València aquest estiu per la gran allau d'ofertes que li estan arribant; sempre que el club de Mestalla no recórrega al mercat o Baraja a un altre porter del filial.

La renovació de Domènech es dona només uns dies després de la Diego López o la d'altres jugadors com Javi Guerra, que asseguren la continuïtat de bona part de l'equip per a les pròximes temporades.

També et pot interessar

stats