Jaume Costa: "El Vila-real és el lloc òptim per a finalitzar la meua carrera"

El jugador groguet no amaga que li agradaria quedar-se al submarí, però cada vegada ho té més complicat per a renovar

Jaume Costa encara no té clar el seu futur

El lateral esquerre del Vila-real, Jaume Costa, finalitza el contracte amb el submarí aquest 30 de juny i encara no està clar què passarà amb el seu futur.

El valencià ha concedit una entrevista en exclusiva a les càmeres d'À Punt Mèdia, on ha expressat el seu desig de continuar en el quadre groguet i finalitzar la seua carrera esportiva en el club.

Fa 10 anys que juga al Vila-real, amb una cessió enmig al València CF, i s'ha convertit en un dels emblemes del club i un dels jugadors amb més partits en la disciplina grogueta. Una situació que, assegura, l'ompli de satisfacció "pel fet d'haver arribat on he arribat".

Precisament un dels temes més recurrents en els últims dies és on estarà la pròxima temporada. Ell afirma no saber-ne res, però el Llevant està tocant a la seua porta i ell, no se la tanca. "Seria un club on no em sentiria estrany, un club on tinc molts amics, que estan fent les coses bé i on la previsió és que vaja cap amunt", ha dit sobre els granotes.

No obstant això, Jaume Costa, amb els 33 anys ja complits, vol gaudir de les vacances i agafar forces per a demostrar que la seua vida futbolística no s'ha acabat ja que, com ell diu, "queda Jaume per a molt de temps".

Un dels moments més exitosos de la seua carrera han arribat, justament, enguany. Va ser amb el títol de l'Europa League guanyada a Gdansk. Un fet amb què Jaume Costa espera que es reconega més el Vila-real a escala mundial "perquè s'ho mereix".

També et pot interessar

stats