El Japó guanya Mongòlia per... 14-0!

És la victòria més àmplia del combinat nipó en la seua història.

Jugadors de la selecció de futbol japonesa
Jugadors de la selecció de futbol japonesa / Twitter: @jfa_samuraiblue

Tot i que el futbol és cada vegada més competitiu, de vegades es donen situacions paranormals. Aquest dimarts se n'ha donat una. El Japó ha guanyat el combinat de Mongòlia per 14-0, en un partit de la fase de classificació per al Mundial de Qatar 2022.

El partit, que s'ha jugat a la ciutat japonesa de Chiba, ha reflectit una desigualtat màxima que ja ha començat en el minut 13, amb el gol del futbolista del Southampto, Minamino. A partir d'ahí, tot un monòleg dels japonesos, que se n'han anat al descans amb un 5-0 en el marcador. La segona part, ja amb tot decidit, els nipons no han abaixat d'intensitat i, fins i tot, en el temps de prolongació han fet tres gols.

Al final, un 14-0 amb huit golejadors diferents. A més, un gol en pròpia porteria, amb el qual l'equip que entrena Hajime Moriyasu ha aconseguit la victòria més àmplia de la seua història, per davant d'un 15-2 que van fer l'any 1927 a la selecció de les Filipines.

El combinat japonés va primer del seu grup de classificació, en què també estan el Tadjikistan, el Kirguizistan, Myanmar i la mateixa selecció de Mongòlia; i mantenen totes les possibilitats de disputar el pròxim mundial l'any que ve.