Jackson certifica la classificació del Vila-real per a la ronda següent de Conference League

El colombià ha fet el gol de la victòria després d'una magnífica talonada de Morales

Jackson i Baena celebren el gol de la victòria del Vila-real
Jackson i Baena celebren el gol de la victòria del Vila-real / Christian Bruna

El Vila-real ha aconseguit certificar la classificació per als octaus de la Conference League quan encara queden dues jornades per jugar-se en aquesta fase de grups, després de derrotar per 0-1 l'Austria Viena a la capital del país centreeuropeu. A més a més, l'empat del Lech Poznan fa que els d'Emery siguen primers de grup i que per tant estiguen classificats per als octaus.

El submarí ha sigut molt superior pràcticament durant tot el partit, però poc efectiu de cara a porteria. Qui més ho ha intentat ha sigut Danjuma, que en la primera part ha tingut tres ocasions que no ha aconseguit materialitzar.

El neerlandés ha sigut substituït abans del minut 60 i els galons de l'atac groguet els ha agafat Morales, el més insistent de l'equip a partir d'aquest moment.

Per part de l'Austria Viena, l'oportunitat més clara ha arribat en el minut 78, a través d'un xut des de fora de l'àrea que Reina ha pogut detindre amb una gran estirada.

Ja amb el partit morint a poc a poc, el submarí ha aconseguit obrir el marcador. Ha sigut en el minut 87, quan Yeremy Pino ha recuperat una pilota en la banda que ha deixat perquè Morales s'internara a l'àrea i deixara de talonada a Jackson perquè marcara a plaer.

El que resta, dos partits, a casa contra l'Hapoel Beerxeva i a Polònia contra el Lech Poznan que serviran perquè Emery faça rotacions i permeta jugar als jugadors que no participen molt i guanyen minuts de joc.