Ja es coneixen els setzens de final de la Copa del Rei

El València visitarà la UD Logronyés; el Llevant, el Sevilla; el Villarreal, el Girona i l'Elx rebrà al Martínez Valero l'Athletic Club de Bilbao.

Horaris dels setzens de final de la Copa del Rei
Horaris dels setzens de final de la Copa del Rei / @rfef

El València visitarà la UD Logronyés en l'eliminatòria de setzens de final de la Copa del Rei que es disputaran la setmana que ve. Aquesta és la tercera vegada que els dos equips queden emparellats en la competició del KO. 

L'últim precedent es va donar el 27 d'octubre de l'any 2010 en la quarta eliminatòria, en l'anada disputada a l'estadi de Las Gaunas el conjunt valencianista es va imposar per 0 a 3 gols amb dos gols d'Aduriz i un altre de Vicente. En la tornada al Mestalla, els locals van guanyar per 4 gols a 1 amb dos gols d'Isco, un de Vicente i un altre de Feghouli.

L'Elx rebrà la visita de l'Athletic Club de Bilbao a l'estadi Martínez Valero. Curiosament, el conjunt dels lleons va eliminar en la primera eliminatòria d'aquesta edició de Copa en l'estadi il·licità contra l'Intercity.

Aquesta és la tercera vegada que el conjunt de l'Elx queda emparellat en Copa amb l'equip basc. La primera va ser en la final de l'any 1969 que va acabar amb victòria de l'Athletic per 1 gol a 0 quan només faltanven 8 minuts per a la fi. 

Franjaverds i roig-i-blancs es van enfrontar en Copa també la temporada 1976-77, en l'anada va guanyar el conjunt il·licità per 1 gol a 0, però va caure en la tornada a San Mamés per 4 gols a 0. 

L'equip amb pitjor rival és el Llevant que jugarà a la capital andalusa contra el Sevilla FC. Els granotes hauran d'eliminar un dels equips més forts de la màxima categoria.

Per la seua part, el Villarreal viatjarà a l'estadi Montilivi per a enfrontar-se al Girona, equip de Segona Divisió. Entre els dos equips hi ha un referent recent en Copa, el que es va donar la temporada 2004-2005 quan el conjunt català va eliminar els groguets per un marcador de dos gols a un.

També et pot interessar

stats