El Llevant ja coneix el camí cap a la fase de grups de la Lliga de Campiones

L'equip granota s'enfrontarà a l'Stjarnan islandés en la fase prèvia de la màxima competició continental

Els rival del Llevant en la primera ronda de la prèvia de la Champions
Els rival del Llevant en la primera ronda de la prèvia de la Champions / Twitter: @LUDfemenino

El Llevant ja té rivals per a la primera ronda de la prèvia de la Lliga de Campiones. L'equip granota, que busca classificar-se per a la fase de grups de la màxima competició continental per quarta vegada, s'enfrontarà a l'Stjarnan islandés en el primer partit. En cas de guanyar, les de José Luis Sánchez Vera jugaran contra el vencedor del duel entre el Twente neerlandés i l'Sturm Graz austríac, en una eliminatòria que es jugarà a partit únic en una mateixa seu entre el 6 i el 9 de setembre.

Si el Llevant supera aquests dos tràmits, es classificarà per a la segona ronda de la fase prèvia, on l'esperaran els campions de la primera fase i els subcampions de les grans lligues. En aquest cas, es disputarà una eliminatòria directa entre dos equips amb un partit d'anada i un altre de tornada, que tindran lloc el 10-11 i el 17-18 d'octubre.

Si aconsegueix guanyar aquesta eliminatòria, l'equip granota es classificarà per a la fase de grups de la Lliga de Campiones per quarta vegada en la història. Ja la va disputar les temporades 2001-2002, 2002-2003 i 2008-2009. L'última vegada que va intentar superar la prèvia, ara fa dos anys, va perdre contra l'Olympique de Lió, que després s'acabaria proclamant campió.

També et pot interessar

stats