Ivana Andrés, presentada com a nova jugadora del Llevant femení

La defensa internacional ha elegit el projecte granota perquè el troba "molt il·lusionant".

Ivana Andrés ha sigut presentada amb el Llevant femení
Ivana Andrés ha sigut presentada amb el Llevant femení / Paula Sanz

Ivana Andrés va nàixer ara fa 23 anys a Aielo de Malferit i en l'equip d'aquest poble de la Vall d'Albaida va ser on començà a jugar a futbol. En la temporada 2007-2008 decidí canviar d'aires i es va incorporar a la disciplina de Col·legi Alemany en la primera divisió femenina (en aquest club es reunien les categories inferiors del València, CF).

Dos anys més tard es va incorporar al primer equip femení valencianista i en les files del club del Mestalla ha aconseguit llaurar-se el seu impressionant currículum esportiu. Ha sigut internacional des de la categoria sub-16 fins a l'absoluta en la qual ha aconseguit nombrosos triomfs.

Ara ha hagut d'enfrontar-se a una de les decisions més dures de la seua trajectòria professional. Després de 12 temporades a les files del València ha hagut de triar entre renovar el contracte o fitxar per un altre equip. Finalment, l'elegit ha sigut el Llevant femení que està apostant per un projecte ambiciós.

Això és el que ha fet que la defensa valenciana haja apostat pel conjunt granota tot i tindre altres ofertes interessants: "Estic molt contenta d'estar al Llevant i ho donaré tot per aquest club. Ha sigut una decisió difícil perquè he estat dotze anys al València, però ha acabat una etapa i el projecte llevantinista m'il·lusionava molt".

La jugadora té clares les expectatives: "Vinc a sumar, a aportar el millor de mi i que el Llevant torne a ser el que ha sigut en la seua història, un equip pioner".

També et pot interessar

stats