It Must Be Love, el grup d'artistes valencians que lluita contra la gestió de Peter Lim

L'última acció ha sigut la de posar un cartell de Meriton en un concessionari abandonat de Sagunt.

Concessionari abandonat a Sagunt amb el nom de Meriton

La cançó "It must be love" de Madness s'ha convertit també en un himne del valencianisme, perquè sonava a Mestalla en els descansos la temporada del descens. Aquest ha sigut el nom triat per un grup d'artistes anònims valencians que fan accions pel nostre territori contra la gestió de Peter Lim. La seua intenció és despertar l'esperit crític dels aficionats a través de l'art.

L'última acció ha sigut la de posar un cartell de Meriton en un concessionari abandonat i en ruïnes de Sagunt; però abans ja ho van fer amb un cartell de la mítica aficionada valencianista Noèlia amb el missatge "El València no té amo".

Uns mesos abans, aquests artistes anònims també es van colar en la rebel·lió contra Meriton a les portes de Mestalla. Els 'Banksys' valencians feien servir la paròdia per a carregar contra Anil Murthy i contra Peter Lim, perdut en la gestió del club des de Singapur i llançaven un guant als aficionats a través de misterioses pintades que apuntaven directament al cor dels valencianistes.

Els senyals que dirigien cap a Mestalla o la que apuntava cap a Singapur a les portes de les oficines del València també van ser altres actes del grup.

També et pot interessar

stats