Ipurua, camp negat per al Llevant

El Llevant perd contra l’Eibar per 3 a 0 en un estadi on no ha tastat mai la victòria

El Llevant pateix una derrota contundent a Ipurua
El Llevant pateix una derrota contundent a Ipurua / La Lliga

El Llevant arribava a Ipurua amb la moral pels núvols. Venia de guanyar el Reial Madrid i confiava en el mateix onze que complia el somni d'haver batut un dels grans. Tres punts li suposaven allunyar-se dels quatre equips que l’encalcen: l’Athletic de Bilbao, l’Osasuna, el Betis i l’Alabés. Però l’Eibar li ha parat els peus perquè, quan s'enfronten a casa contra els granotes, defenen la seua fortalesa sense pietat.

La primera part posava a prova la feblesa defensiva dels dos equips, amb incursions dins de l’àrea que finalment donaven fruits als locals. Al minut 27 una falta molt protestada pel Llevant, precedia el gol de Charles en semierrada, i avançava així els armers en el marcador. El brasiler s'emportava el doblet dos minuts després de la represa, en marcar de cap el segon dels quatre gols que porta en lliga. I en podrien haver sigut cinc si no s’haguera travessat amb la traça d’Aitor Fernández. Al minut 72 unes mans de Miramón dins de l’àrea acabaven en penal, que Charles no aconseguia materialitzar.

Però l’Eibar continuava fort a casa. Al minut 84 Sergi Enrich centrava a Orellana perquè sentenciara el 3 a 0 final. Tres punts vitals per als armers, que es jugaven acabar en zona de descens i que, amb aquest resultat, trenquen la mala ratxa de quatre jornades sense guanyar. Pel que fa al Llevant, manté la dècima posició provisionalment en la classificació.