Inspeccionen les seus de l'Hèrcules i La Nucia per possible frau

Estadi de futbol de La Nucía i de l'Hèrcules
Estadis de futbol de La Nucia i de l'Hèrcules

Efectius de la Guàrdia Civil i de la Inspecció de Treball han entrat en diverses seus de clubs de Segona Divisió B i Tercera Divisió, entre els quals es troben l'Hèrcules o La Nucia, per a tractar d'aclarir si van incórrer en un possible frau relacionat amb pagaments il·legals i cotitzacions indegudes de futbolistes.

A més, també se sospita de possibles cobraments en B dels diners de les taquilles dels estadis, així com de cobraments de diners de patrocinadors no declarats.

Així, des de primera hora del matí els efectius han estat en les delegacions dels dos equips. Concretament, en el cas de La Nucia, membres de la Guàrdia Civil ha estat en els dos despatxos que el club té a la localitat; i en el camp d'entrenament on es trobaven els jugadors a qui han fet eixir un per un per fer-los preguntes sobre la seua situació. De la mateixa manera, l'entrenador també ha sigut preguntat per la seua situació.

A banda dels dos equips valencians, les inspeccions també afecten altres clubs espanyols com el Salamanca, l'Extremadura, el Mèrida, el Calahorra, el Linense, l'Atlètic Sanluqueño i l'Atlètic Balears.

No obstant això, la sospita de l'administració va més enllà, perquè podria ser generalitzada en les categories del futbol semiprofessional.

També et pot interessar

stats