"Hi ha voluntat d'arribar a un acord amb el príncep, però no es pot resoldre en una vesprada"

Fran Guaita, Inma Lidón i Damià Vidagany donen en 'Línia de fons' la seua visió sobre les negociacions entre Peter Lim i el príncep de Johor sobre el València CF.

Fran Guaita, Inma Lidón i Damià Vidagany donen la seua visió sobre les negociacions entre Peter Lim i el príncep de Johor
16 de març 2021 - 10:18

La trobada entre el màxim accionista del València, Peter Lim, i el príncep de Johor diumenge a Singapur va centrar la tertúlia d'aquest dilluns de Línia de fons, on es va retre un homenatge al tècnic de so José Manuel Reina, que ha mort víctima del coronavirus. Fran Guaita, cap d'Esports de la Cadena Ser a València qualifica de “pallassada” la manera en què s'està negociant el traspàs de poder en el club de Mestalla. "No és una qüestió per a anunciar per Instagram", diu. Guaita veu "difícil" que algú aposte pel València i injecte 300 milions d'euros en el club.

Inma Lidón, periodista d’El Mundo, assegura que "voluntat d'arribar a un acord hi ha", però no serà fàcil perquè el València és "ara mateix un dels clubs més complicats de la Lliga societària i econòmicament". "Hi ha moltes arestes en aquest acord que no es podien resoldre en una vesprada", afirma.

El periodista Damià Vidagany considera que un traspàs de poder "no es pot fer en una setmana". "Si jo fora el príncep no em quedaria la gestió del València si no tinguera cert matalàs econòmic i marge d'actuació", assegura. Respecte a la possible oferta d'un grup d'empresaris per a comprar el club diu: "Qualsevol persona que tinga ganes d'ajudar el València em mereix un respecte i crec que hauria de fer-ho públic".

També et pot interessar

stats