Infermeria plena del Llevant per al tram final de temporada

La lesió de Campaña s'uneix a les baixes de Brugué, Saracchi, Vezo, Cárdenas i Pablo Martínez en la lluita per l'ascens

La infermeria del Llevant, plena per a l'últim tram de la temporada

Al Llevant, les matemàtiques encara li permeten creure en l'ascens directe. Els resultats d'aquesta jornada en la zona alta de la classificació fan preveure una recta final plena d'emocions. Cinc partits que els granotes hauran de jugar sense Campaña. Aquest diumenge es confirmava que té un trencament als lligaments encreuats que el tindrà entre sis i huit mesos de baixa. 

Aquest dimarts l'operaran i, a tot açò, veurem què passa amb el seu futur. Acaba contracte el 30 de juny. 

Una baixa que s'uneix a les de Brugué, Saracchi, Vezo, Cárdenas i Pablo Martínez. Totes, de llarga durada. 

La infermeria granota va de mal en pitjor. Sis dels jugadors que eren titulars a l'inici de temporada no estaran disponibles en la recta final amb tot en joc.

A pesar de tot, al Llevant li ha beneficiat la derrota que va patir aquesta jornada el Granada per 1 a 0 contra el Racing de Santander. Els de Paco López eixien de la zona d'ascens directe. 

Ara la segona posició l'ocupa l'Alabés, que va guanyar el Leganés per 2 a 1 i que dissabte visitarà el Ciutat de València. Només tres punts els separen dels granotes, que són quints. 

Amb la calculadora a la mà, el Llevantinisme viu entre l'optimisme de saber que quasi depenen d'ells mateixos i l'angoixa de veure la infermeria plena i saber que cal fer un poc més, si no volen acabar jugant-se-la en els play-offs. 

També et pot interessar

stats