Les incògnites del Llevant que ve

Qui serà l'entrenador o la continuïtat de Morales són les grans incògnites

Les incògnites del Llevant que ve

Amb el final de temporada, el Llevant comença aquesta setmana a preparar el projecte per a Segona Divisió. En els pròxims dies coneixerem el futur de la banqueta granota. Aquesta ha de ser la primera resposta a una llarga llista d'interrogants en què hi ha també el futur de molts jugadors clau. 

La primera incògnita la resoldrà aquest dimarts Miñambres, que parlarà en roda de premsa i que comunicarà la decisió del club al voltant del tècnic italià, Alessio Lisci.

S’ha de triar prompte qui dirigirà el projecte en la segona categoria del futbol espanyol i això pot servir com a argument per a convéncer alguns dels futbolistes. Per exemple, Pepelu, que no té pressa per decidir-se, però sí equips interessats a contractar-lo. Mentrestant, el llevantinisme li demana que continue a Orriols. 

Mentrestant, altres jugadors com Coke o Duarte ja s’han acomiadat oficialment de l’afició.

Bardhi i Cárdenas van renovar fa poc, però el club també podria aprofitar per a fer caixa amb jugadors amb bon cartell en el mercat de fitxatges.

Però la gran incògnita és la del seu capità. José Luis Morales ha publicat aquest dilluns una carta en les xarxes socials en què valora la temporada, demana disculpes pel descens i s’acomiada amb un "Tornarem".

Arriba l'hora de començar a resoldre interrogants.

També et pot interessar

stats