Iborra torna a entrenar al camp on tot va començar

Esta és la primera edició que el campus Iborra se celebra a Alfara del Patriarca.

Campus Iborra
À Punt Esports
À Punt Esports @apuntesports
Cristóbal Molina
Inma Cerro
26 de juny 2068 - 21:10

Molts són els futbolistes que organitzen campus durant l'estiu, però pocs són els jugadors que estan des del primer minut i tota una setmana amb els xiquets i xiquetes que somnien a imitar el seu ídol: un d'aquests esportistes és el valencià de Montcada, Vicent Iborra.

El futbolista del Leicester City va començar l'edició del seu campus de manera anecdòtica, poc després d'una conversa amb qui va ser un dels seus primers entrenadors i que és el que va confeccionar el projecte, Luis Navarro. Aquest li va proposar organitzar un esdeveniment que en la seua primera edició va reunir 23 xiquets. El migcampista aleshores jugava al Llevant, UE, i va acceptar el repte.

Enguany el campus de Vicent Iborra arriba a la setena edició, la primera que se celebra a Alfara del Patriarca, a les mateixes instal·lacions que el jugador valencià de la Premier va encetar el seu matrimoni amb la pilota i on s'han inscrit vora cent xiquets i xiquetes aficionats al futbol, una llindar que ha calgut limitar després de l'experiència de la passada edició que hi participaren 180 menuts.

I és que el campus d'Iborra inclou formació que van més enllà de la pràctica esportiva: xarrades sobre nutrició, comportament entre companys, nocions de vocabulari de futbol en anglés i el foment i divulgació dels valors de l'esport com ara la companyonia, l'amistat, la col·laboració i principalment la solidaritat. 

Si l'any 2017 aquest vessant es va centrar en la col·laboració amb la Fundació Hermanos Martínez, apadrinada per l'exjugador del Betis, Benjamín Zarandona i va aconseguir recollir més de 300 balons, botes de futbol i material esportiu que donaren els xiquets i les xiquets participants en el campus, enguany la solidaritat és tindrà la seua presència en la recollida de material esportiu i aliments per a diferents ONG de la localitat de l'Horta Nord.

També et pot interessar

stats