Iborra ja és groguet

El Villarreal ha anunciat el fitxatge de Vicent Iborra fins al juny del 2023.

Vicent Iborra i el conseller delegat del Villarreal CF, Fernando Roig Negueroles, a la ciutat esportiva
Vicent Iborra i el conseller delegat del Villarreal CF, Fernando Roig Negueroles, a la ciutat esportiva / Villarreal CF

El Villarreal CF ha anunciat l'acord de traspàs amb el Leicester City pel migcampista Vicent Iborra. El de Montcada serà groguet el que resta de temporada i quatre més, és a dir, fins al juny del 2023. El jugador valencià s'incorporarà als entrenaments aquest mateix dimarts i participarà, junt amb la resta dels nous companys, en la sessió a porta tancada que Luis García Plaza ha programat a l'Estadi de la Ceràmica. En acabar la sessió, Vicent Iborra, que lluirà el dorsal número 10, serà presentat oficialment com a jugador del Villarreal, acompanyat d'un membre de la directiva. Segons anuncia el club al seu web "serà un acte dirigit, exclusivament, als mitjans de comunicació."

El migcampista era l'objectiu principal del Villarreal des de fa setmanes, fins i tot abans de l'arribada del nou tècnic, però l'interés s'accentuà encara més quan Luis García Plaza es convertí en l'entrenador groguet. Per al tècnic madrileny, Iborra és una peça bàsica per a reforçar el mig del camp.

Vicent Iborra va nàixer a Montcada el 16 de gener de 1988. Començà la seua carrera professional al Llevant UE, on va disputar un total de 186 partits oficials en sis temporades, amb 13 gols i tres assistències. Allí va coincidir amb l'actual tècnic groguet, que fou un dels principals responsables de l'eclosió d'Iborra com a futbolista. Sota les ordes de Luis, el migcampista valencià es va erigir com un dels pilars de l'ascens a Primera del conjunt granota en la temporada 2009-2010 i de la permanència, la campanya següent.

La temporada 2013-2014 fitxà pel Sevilla FC i allí va estar durant quatre temporades en què jugà 172 partits, marcà 30 gols i aconseguí 13 assistències. Durant temporada i mitja en el futbol anglés, Iborra ha jugat 38 partits amb Leicester City i ha marcat quatre gols.

Ara, a punt de fer 31 anys, Vicent Iborra arriba al submarí groguet per a fer valdre la seua experiència i el seu potent joc aeri. A més, el Villarreal destaca en el seu web la qualitat i "una habilitat especial del jugador a l'hora d'arribar a gol des de la segona línia", i que "és un fitxatge de prestigi per al club".

També et pot interessar

stats