Huit anys de l'arribada de Meriton

Peter Lim va comprar el 70% de les accions per 94 milions d'euros

Huit anys de Meriton

Aquest dilluns fa exactament 8 anys, el 24 d'octubre de 2014, el València CF passava a mans de Peter Lim. El multimilionari singapurés es convertia en aquell moment en el salvador d'un club a punt de la fallida amb la promesa de tornar a situar-lo entre els més grans d'Europa.

Lim va comprar el 70% de les accions per 94 milions d'euros i una de les fortunes més grans del món desembarcava en el València amb un missatge clar: que el València fora un club gran.

Lim arribava com a salvador d'un club a un pas de l'abisme econòmic amb la promesa de reduir el deute i d'acabar el nou Mestalla. Massa bonic per a ser veritat.

El 2019 celebrava l'última classificació a Europa, però a partir d'aquell moment, tancava l'aixeta dels fitxatges amb una inversió que ha caigut en picat en els últims quatre anys. Un projecte desmantellat amb la venda dels millors jugadors de la plantilla sotmés a constants girs de timó. Un total de deu entrenadors, quatre canvis de presidència i innombrables moviments en la direcció esportiva que acabaren amb la ruptura entre l'afició i un màxim accionista que, des de Singapur, tracta ara de reconduir la situació d'un club sense recursos per a eixir de la mediocritat. 

També et pot interessar

stats