Hugo Duro marca el camí cap a la final (1-1)

Mestalla decidirà quin és el finalista de Copa, després de l'empat a 1 a San Mamés

Hugo Duro celebra el gol de l'empat
Hugo Duro celebra el gol de l'empat / Efe

L'Athletic Club i el València s'han ajustat al guió previst abans del partit, amb un encontre disputat, carregat d'emoció, amb pocs gols i, fins i tot, polèmica. Empat a 1, i Mestalla decidirà en el partit de tornada quin és el finalista de la Copa del Rei.

En el minut 4 ha vingut la primera gran oportunitat per al València. Una centrada de Gayà des de la banda que Hugo Duro, en una posició molt favorable, ha rematat per dalt amb el cap.

Eren els primers minuts del partit i dominava el conjunt de Bordalás, si bé la pressió alta del València tampoc no estava traduint-se en oportunitats clares de gol. L'esglai ha vingut en el minut 18 amb una cessió de Diakhaby a Mamardashvili que el porter no aconsegueix rebutjar i la pilota ha eixit fregant la porteria. S'obria més el partit.

El gol de l'Athletic Club ha vingut en el minut 36. Una treta de falta des de la banda esquerra que Raúl García ha rematat de cap dins de l'àrea xicoteta.

No ha donat per a més una primera meitat més carregada de tensió que de joc, on l'Athletic Club ha sabut aprofitar la seua oportunitat per a anar-se'n amb avantatge al vestidor. Precisament al túnel de vestidors els futbolistes dels dos equips han tingut una forta discussió que ha acabat amb targeta roja per a Maxi Gómez, que no estava jugant i que es perdrà la tornada.

Molta tensió i empat d'Hugo Duro

La segona meitat ha començat igual com ha acabat la primera, amb molta tensió i innumerables interrupcions entre els dos equips. Cap dels dos aconseguia dominar el temps del partit, un encontre de joc directe, sense miraments.

Dins d'aquesta anarquia, en el minut 65, ha vingut l'empat del València. Una jugada ràpida que naix als peus de Foulquier, continua Guedes i el portugués, des de la dreta, centra perquè a la primera remate Bryan Gil. El rebuig del porter de l'Athletic Club, Agirrezabala, l'ha aprofitat per Hugo Duro per a fer el gol.

L'empat no ha fet canviar el partit. Una lluita costant, interrupcions i dosi d'oportunitats per igual en les dos àrees. Podia passar qualsevol cosa en el tram final.

Al partit li faltava la polèmica i ha vingut en el minut 88: un penal no assenyalat a Hugo Duro que, a més, li ha costat la targeta al davanter del València.

També et pot interessar

stats