La Hisenda portuguesa registra la casa de l'exvalencianista Guedes

També busquen trobar informació a les seus del Benfica, el Porto i l'Sporting relacionada amb possibles delictes de frau fiscal qualificat, frau a la seguretat social i blanqueig relacionats amb traspassos de jugadors

Escàndol a Portugal

La policia portuguesa escorcolla aquest dimecres per orde d'Hisenda més d'una cinquantena d'instal·lacions esportives, despatxos d'advocats i comptables o domicilis particulars, com el de Gonçalo Guedes.

Segons el diari esportiu A Bola, s'investiga el traspàs del davanter portugués, ex del València, pel seu traspàs del Benfica al París Saint-Germain i també el del PSG al València.

Se sospita de "delictes de frau fiscal qualificat, frau a la seguretat social i blanqueig" relacionats amb traspassos de jugadors, segons la Fiscalia portuguesa.

A més dels clubs implicats en les operacions, també s'investiga el "pagament de comissions i circuits financers en els quals participaven els intermediaris" dels futbolistes.

Segons la Fiscalia, les irregularitats s'haurien produït entre el 2014 i el 2022, tenen una "forta dimensió internacional" i s'estima que haurien generat "avantatges patrimonials il·legítims, fiscals i contra la seguretat social" per damunt dels 58 milions d'euros.

També et pot interessar

stats