L'Hèrcules, el Mestalla i l'Atlètic Saguntí sumen els primers triomfs valencians en Segona RFEF

Els alacantins han guanyat 0-2 el Prat, el filial valencianista ha vençut 1-0 el Lleida i els del Camp de Morvedre han derrotat 1-0 el Mallorca B.

Roger Riera celebra el gol contra el Badalona
Roger Riera celebra el gol contra el Badalona / Twitter: @cfhercules

Han hagut de passar tres jornades per a poder celebrar la primera victòria valenciana de la temporada en el grup tercer de Segona RFEF. L'Hèrcules, el València Mestalla i l'Atlètic Saguntí han tingut l'honor de ser els primers equips de la Comunitat Valenciana que sumen els tres punts en la quarta categoria del futbol estatal.

L'Hèrcules mira cap a dalt

Després de dos empats en les dues primeres jornades, per fi ha arribat l'anhelat primer triomf de l'Hèrcules. L'equip alacantí ha guanyat 0-2 el Prat, i amb 5 punts en tres partits se situa ja en zona de play-off d'ascens a Primera RFEF.

El gol matiner de Dylan Leiva en el minut 5 ha aplanat el camí de l'equip entrenat per Ángel Rodríguez. Villacañas, ja en l'equador del segon temps ha marcat el segon i definitiu per a donar la primera victòria als herculans

El Mestalla supera el Lleida

El València Mestalla també ha aconseguit el primer triomf de la temporada en véncer 1-0 el Lleida a l'Antonio Puchades. El gol de Rodrigo Rodrigues en el minut 84 ha trencat la igualada en un partit que semblava condemnat al 0-0. L'equip de Miguel Ángel Angulo suma així quatre punts en les tres primeres jornades.

Primer triomf de l'Atlètic Saguntí

L'Atlètic Saguntí també s'ha sumat a la festa de l'Hèrcules i el València Mestalla i ha arredonit una gran jornada per al futbol valencià. L'equip entrenat per Gerard Albaladejo ha derrotat 1-0 el Mallorca B amb un gol de Nacho Ramón en l'equador de la primera part. Els saguntins segueixen invictes després de tres jornades i, amb cinc punts, se situen en la part alta de la taula.

L'Alzira estrena el caseller de punts

Després de dues derrotes en les dues primeres jornades, l'Alzira ha sumat el primer punt de la temporada en empatar 1-1 contra l'Espanyol B en terres catalanes. Els locals s'han avançat en el minut 12 amb un gol de Dacosta, però Kaiser ha restablit la igualada amb una diana en el 25. El marcador ja no s'ha mogut en la represa i els dos equips s'ha repartit un punt.