Guti diu adéu a l'Atlètic Saguntí

Amb el tècnic valencià, el conjunt va aconseguir l'ascens a Segona Divisió B en 2016 i conquistar la Copa Federació l'any 2017.

David Gutiérrez, Guti, dirigint l'equip del Camp de Morvedre
David Gutiérrez, Guti, dirigint l'equip del Camp de Morvedre / Pau Bellido.
À Punt Esports
À Punt Esports @apuntesports
Ricard Cobo del Prado
03 d'abril 2018 - 08:25

Una lectura freda dels resultats diu que l'equip saguntí travessa per una greu crisi de joc que l'ha portat a sumar només dos empats i cinc derrotes en les últimes set jornades. L'última victòria es va produir fa quasi dos mesos. Va ser a casa davant el Lleida per la mínima. 

El conjunt valencià ha passat d'aspirar al màxim a veure's relegat a la huitena posició de la taula del grup tercer de Segona B, a 11 punts de la promoció d'ascens i a només 3 de la de descens. 

Aquestes xifres semblen haver condemnat l'home miracle a dir adéu després d'una rescissió de mutu acord.

Un emocionat Guti ha comparegut en roda de premsa per a acomiadar-se públicament del que, diu, és el seu equip.

Qui ja és exentrenador de l'Atlètic Saguntí ha estat acompanyat en el seu adéu pel president del club, Juan Manuel Domingo, i el vicepresident i director esportiu, Rubén López

Aquesta setmana es complirà un any de la celebració d'una de les fites més importants aconseguides per aquest club quasi centenari. El 6 d'abril de 2017 l'Atletic Saguntí es va proclamar campió de la Copa de la Federació Espanyola de Futbol contra el Fuenlabrada. Sols un any abans, el conjunt del Camp de Morvedre va rubricar l'històric ascens per primera volta al grup tercer de Segona B. Aquests dos èxits sense precedents tenen un nexe comú, la presència a la banqueta de David Gutiérrez, Guti. 

Se'n va l'home que, com ha remarcat la mateixa directiva, "ens va fer guanyar, triomfar i creure" i ho fa convençut de la permanència en Segona B del conjunt del saguntí.

També et pot interessar

stats