Guillamón sobre la renovació: "A València soc molt feliç"

El jugador no ha donat detalls sobre quan s'anunciarà l'ampliació de contracte

Entrevista en exclusiva a Hugo Guillamón

El jugador del València CF, Hugo Guillamón, està actualment concentrat amb la selecció espanyola per a disputar els dos partits de la Lliga de Nacions que jugarà el combinat contra les seleccions de Suïssa i Portugal.

Guillamón, seleccionat per Luis Enrique com un dels possibles centrals i que obri la possibilitat al fet que el jugador puga estar a la convocatòria final del Mundial de Qatar, ha parlat amb les càmeres d'À Punt Mèdia.

El valencià ha assegurat que treballa per a anar al Mundial; no obstant això, és conscient que encara queda molt i que el primer són els partits que tenen immediatament per davant.

Sobre la renovació, el jugador no ha volgut donar una data concreta a l'anunci, però sí que ha explicat que tant el club com els seus agents treballen en aquesta possibilitat. "El meu objectiu és gaudir a València, on soc molt feliç".

Finalment, Guillamón també ha parlat sobre el tècnic Gennaro Gattuso, de qui ha dit que estan començant a jugar cada vegada millor i que és una persona que els transmet molta confiança. "Ha sigut molt fàcil adaptar-me, perquè ha sigut molt clar amb mi", ha matisat.

També et pot interessar

stats