Guedes torna al València CF

El jugador ha arribat a València per l’acord de traspàs entre el club valencianista i el PSG després de mesos de negociacions.

Guedes arriba a l’aeroport de Manises al costat del màxim accionista del València, Peter Lim
Guedes arriba a l’aeroport de Manises al costat del màxim accionista del València, Peter Lim

Ja es troba a València l’internacional portugués de 21 anys, Guedes, que torna al València CF després de l’acord definitiu de traspàs a què va arribar el club valencianista i el Paris Saint Germain, una vegada arribades a bon port les negociacions de mesos. Per a l’entrenador del València, Marcelino García Toral, el jugador era una prioritat i ja va avançar la setmana passada que Peter Lim, màxim accionista del club, faria tot el possible per aconseguir el seu fitxatge. L’operació s’ha tancat finalment per uns 40 milions d’euros més variables que podrien arribar als 57.

Guedes, qui signarà hui el seu nou contracte una vegada que passe la revisió mèdica, ha aterrat aquest migdia a l’aeroport de Manises acompanyat de Peter Lim, del president del València, Anil Murthy, i el director general del club, Mateu Alemany. L’internacional, que ja va jugar la passada campanya al club de Mestalla en qualitat de cedit pel PSG, ha sigut rebut per més d’un centenar d’aficionats valencianistes a l’aeroport de Manises. L’afició duia ja alguns dies en espera que fructificara l’operació que ha acabat, finalment, amb la tornada del jugador.

L'internacional desitjat pel València s’ha convertit en el fitxatge més car de la història del club en l’any del centenari, per darrere d’homes com ara Rodrigo, Negredo, Kondogbia o Enzo Pérez.

També et pot interessar

stats