Guedes s'incorpora als entrenaments

Recuperat de l'operació i amb l'alta mèdica, Gonçalo Guedes ha començat a treballar amb la resta de l'equip.

Guedes somriu al costat de Kondogbia
Guedes somriu al costat de Kondogbia

La gran novetat de l'entrenament del València ha sigut tornar a veure a Guedes amb la resta de companys. El futbolista portugués va passar pel quiròfan ara fa un mes i mig, i a la sessió se li ha vist treballar al mateix ritme que la resta dels seus companys.

Gonçalo Guedes ha tornat després d'haver passat consulta amb el doctor Vieira Amandio, qui dimecres li va donar l'alta mèdica. L'hèrnia de l'esportista que patia el jugador portugués i que havia condicionat el seu rendiment al llarg d'aquesta temporada va ser tractada quirúrgicament a Portugal el 14 de desembre, després d'haver provat prèviament amb un tractament conservador. El període de recuperació del jugador es va fixar aleshores en almenys dos mesos, però finalment s'han acurtat els terminis. La segona bona notícia per al València és que aquest tipus d'operacions no sol comportar seqüeles importants.

Depenent de l'evolució de l'extrem portugués, en dues setmanes podria tornar als terrenys de joc.

Qui també ha tornat al treball és Coquelin. El francés sí que estarà disponible per a jugar a Mestalla contra el Villareal, tot el contrari que Gameiro, qui no ha xafat l'herba de Paterna, i s'ha quedat al gimnàs per a recuperar-se de la seua contusió.

També et pot interessar

stats