El València fa oficial el traspàs de Guedes al Wolverhampton

El futbolista ja s'ha entrenat aquesta vesprada amb qui ja són els nous companys

GUEDES OFICIAL WOLVES
Guedes, traspassat al Wolverhampton / VCF
08 d'agost 2022 - 22:47

Gonçalo Guedes és, des d'aquest dilluns, nou jugador del Wolverhampton Wanderers Football Club, segons ha confirmat el València CF en un comunicat oficial a primera hora de la nit, en què, com s'esperava, no dona cap detall de l'operació. En un breu text, el conjunt del Mestalla diu:

"El València CF i el Wolverhampton Wanderers Football Club han arribat a un acord, aquest dilluns, 8 de agost, per al traspàs de Gonçalo Guedes al club anglés".

Guedes arribà al València el 2017 procedent del París Saint-Germain, i ha jugat 198 partits amb la camiseta del València en totes les competicions. Ha fet 40 gols i ha repartit 32 assistencias. Va debutar el 9 de setembre del 2017 contra l'Atlètic de Madrid i va conquistar la Copa del Rei de Sevilla al Villamarín contra el FC Barcelona el 2019

El comunicat acaba dient: "El club li agraeix la professionalitat com a jugador del València CF i li desitja molta sort en la nova etapa de la seua carrera".  

Guedes assistirà a la presentació de l'equip dissabte al Mestalla, però ja no va jugar el Trofeu Taronja contra l'Atalanta. Després, el tècnic Gennaro Gattuso va reconéixer que hi havia una oferta pel jugador en acabar el partit, però no ha sigut fins a aquest dilluns quan l'operació s'ha donat per tancada.

També et pot interessar

stats