Guedes comença la pretemporada amb gol

El València guanya l'Atromitos per 3-0 en el segon partit de pretemporada de l'era Bordalás

Vallejo celebra el seu gol, el tercer en dos partits
Vallejo celebra el seu gol, el tercer en dos partits / VCF
21 de juliol 2021 - 21:58

Segon partit de pretemporada i segona victòria del València de Bordalás. Aquesta vegada contra l'Atromitos grec, pel resultat de 3 a 0 i amb gols de Vallejo, Jason i Guedes.

En l'onze titular presentat per Bordalás destacava la presència de Cristian Rivero en la porteria per la lesió de Cillessen i Jaume. L'holandés té problemes musculars i el d'Almenara pot tindre una fissura de peroné. De moment, no hi ha cap comunicat mèdic del club. Entre els titulars tampoc estaven Racic, Lato ni Blanco.

El València ha dominat des de l'inici i el primer gol ha sigut matiner, en el minut 12, obra de Manu Vallejo. El gadità ja ha fet tres dianes en dos partits. Tot seguit ha vingut el 2 a 0, obra de Jason. Amb aquest resultat s'ha arribat a la fi dels primers 45 minuts.

En la segona part Bordalás ha fet molts canvis, entre altres l'entrada de Guedes. Just en la setmana que es parla de la seua possible eixida, el portugués s'ha mostrat molt participatiu i, fins i tot, ha fet el tercer i definitiu gol de l'encontre en el minut 69.

El pròxim amistós del València serà dissabte contra el Cartagena.