Guedes i Cillessen, lesionats

Els dos futbolistes han passat per una clínica de València. El portugués és dubte per al derbi i preocupa la lesió al soli del porter.

Guedes celebra un gol
Guedes celebra un gol / Biel Aliño (Efe)

Més problemes per a Javi Gracia a només 72 hores de l'inici de la Lliga. Jasper Cillessen i Gonçalo Guedes han passat a primera hora del matí per una clínica de València per fer-se exàmens radiològics.

El porter holandés tornà amb molèsties en el soli de la convocatòria amb la seua selecció. Ahir, en l'última part de l'entrenament, es va ressentir i abandonà coixejant el terreny de joc. Els serveis mèdics del club li van fer un reconeixement a Paterna i decidiren que este matí a primera hora Cillessen es fera més proves. La lesió muscular del porter el deixaria fora per un període encara indefinit però trastoca els plans de Gracia, sense un recanvi de primer nivell per a Jaume Domènech. A més, si la baixa s'allargara, també es veuria afectada la parcel·la d'altes i baixes perquè Cillessen, amb una de les fitxes més elevades de l'equip, era un dels candidats a eixir de la plantilla abans del 5 d'octubre, data en què finalitza el mercat de fixatges.

Amb Cillessen també ha acudit a la clínica Gonçalo Guedes. El portugués arrossega molèsties i ha sigut sotmés a un reconeixement mèdic. En perill per tant la seua presència en l'equip de Javi Gracia per al debut lliguer contra el Llevant al Mestalla.

També et pot interessar

stats