El grup opositor a Meriton pren forma

L'objectiu del grup De Torino a Mestalla, encapçalat per Juan Martín Queralt, és recuperar la propietat del València CF.

El grup presentarà en breu la seua agenda de treball
El grup presentarà en breu la seua agenda de treball / À Punt Esports

L'oposició a Meriton comença a prendre forma. De Torino a Mestalla s'ha constituït aquest dilluns com a principal grup opositor a la gestió de Peter Lim al capdavant del València. Encapçalats per Juan Martín Queralt, històric dirigent del València CF d'Arturo Tuzón i primer president de la Fundació VCF, el grup tracta d'aglutinar les diferents famílies de l'afició que s'han mostrat crítiques amb Meriton. L'Agrupació de Penyes, la Tertúlia Torino, la Curva Nord, Viachers, Llibertat VCF, Últimes vesprades a Mestalla o Esperit del 86 formen part dels diferents grups de treball.

De Torino a Mestalla, segons ha pogut saber À Punt, té decidit crear quatre comissions per a treballar en l'aspecte jurídic, econòmic i de relacions amb l'afició i les institucions valencianes. El grup opositor s'ha marcat una agenda de treball i en poc de temps presentarà els seus objectius públicament. El seu objectiu és iniciar un procés ambiciós amb urgència i sense marxa arrere per a tractar de recuperar la propietat del club.

També et pot interessar

stats